2022-01-04 07:49:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ha valamit el akarsz érni, azért egyedül kell megharcolnod

Napi horoszkóp január 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha valamit el akarsz érni, azért egyedül kell megharcolnod. Külső segítségre ne nagyon számíts a következő időszakban. Mert lehet, hogy szép számmal lesznek ajánlkozók, de amikor tettekre kerül a sor, mind köddé válnak. Szerencsére benned megvan az erő ahhoz, hogy egyedül is célt érj.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A változás lehetősége már ott van a levegőben, és bármelyik pillanatban bekövetkezhet. Nyitott füllel, nyitott szemmel kell járnod a világban, hogy azonnal lecsaphass a jó üzletre, az ideális állásra. Ám ez a nap még az információgyűjtésé legyen.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold és a Merkúr együttáll, ennek hatására könnyebben megéled az érzéseidet, ami jó hatással lehet mindenfajta kapcsolatodra. Veszélyt jelent ugyanakkor, hogy a gondolkodásod most nélkülözi az objektivitást. Ne hozz fontos döntéseket!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mindenkinek a gondját-baját magadra veszed. Ez még nem volna baj. De minden problémát annyira magadénak érzel, hogy szinte belebetegszel. Ráadásul nem biztos, hogy azzal teszel jót a környezetednek, hogyha helyettük gondolkodsz, cselekszel...

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A társaság igazi középpontja lehetsz ma. Azért legyél óvatos, ne hajszold se az élvezeteket, se a sikert, mert a saját bőrödön tapasztalod majd, mit jelent a közmondás: aki sokat markol, keveset fog.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold és a Merkúr együttállása a szokásosnál is érzékenyebbé tesz. Könnyen megbántódsz, és ott is támadást látsz, ahol csak figyelmetlenség van. Ugyanakkor viszont igazán tudod értékelni a romantikát, a kedves gesztusokat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Összejöttek azok a tennivalók, amiket az elmúlt hetekben az ünnepi készülődés miatt csak görgetettél magad előtt. Most a határidők (és a főnök dörgedelmes figyelmeztetése) miatt kapkodni vagy kénytelen. Ügyesen ellavírozol mindig, most is így lesz, ne aggódj!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A véletlen a kezedre játszik, mert olyan dolgok derülnek ki, amikről eddig nem sok tudomásod volt. Így viszont könnyen válthatsz taktikát, és ha ügyesen kevered a kártyákat, elérheted, amire vágysz, magánéleti és munkahelyi vonalon egyaránt.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagy dolgokra ne számíts, most a rutinfeladatok sorozata, vagy a jövő tervek előkészítése van napirenden. Ha idő előtt belekezdesz egy nagyobb munkába, nem sok szerencsével jársz. És túl sok energiát pazarolsz arra, hogy olyan emberek szimpátiáját nyerd meg, akik irigységből inkább annak örülnének, ha veszítenél.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ahhoz, hogy mindennel végezni tudj, magas fordulatszámra kell kapcsolnod. Mivel minden Bak dühös, ha sürgetik, ezt csak azzal tudod megelőzni, ha nem vállalsz erődön felül feladatokat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold már a Vízöntő jegyébe lépett. Szinte minden akadályt könnyedén le tudsz győzni ma. Persze, csak akkor, ha a jövőt építed és nem a múlton keseregsz. A korábbi félreértések tisztázására ugyanis alkalmatlan ez az időszak.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Jó volna, ha mindenben a jót keresnéd, és derűs gondolatokkal bástyáznád körül magad. A tél vége ugyanis minden évben rossz hatással van a hangulatodra. Ha nem is vagy depressziósnak nevezhető, de semmi nem tud lelkesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: